Vragen over de bezorging van post of pakket? (2024)

Naar hoofdinhoud

Volg je pakket Inloggen

Naar hoofdinhoud

Volg je pakket Inloggen

Waar kunnen wij je mee helpen?

Vragen over de bezorging van post of pakket? (13)

Heb je vragen over de bezorging van je pakket of poststuk?

Bekijk de FAQ hieronder voor het antwoord op jouw vraag. Of stel je vraag rechtsonder aan onze chatbot, Lucy.

Vragen over de bezorging van post of pakket? (14)

Vragen over je bestelling?

Wil je een bestelling retourneren of is je pakket beschadigd? Neem dan contact op met de webshop waar je jouw aankoop hebt gedaan. Zij kunnen je verder helpen.

Ga direct naar...

Waar is mijn pakket? Pakketbezorging wijzigen Schade Feedback over de bezorging Retouren Vragen over postbezorging

Waar is mijn pakket?

  • Vervelend! Volg onderstaande stappen:

    1. Check de voor meer informatie over de locatie;
    2. Check bij je naaste buren, of je pakket daar is bezorgd;
    3. Wacht 2 werkdagen, vaak wordt je pakket binnen 2 dagen alsnog bezorgd;
    4. Geen pakket? Neem dan contact op met de webshop waar je jouw pakket hebt besteld.
  • Dat is vervelend, onze excuses! Waarschijnlijk is er iets misgegaan. Geen zorgen: we doen twee bezorgpogingen. Houd de in de gaten, je krijgt binnen 24 uur een melding met een nieuw bezorgmoment. Krijg je deze melding niet binnen 24 uur? Neem dan contact op met de webshop waar je jouw pakket hebt besteld.

    Gebeurt dit bij de tweede bezorgpoging? Ook in dat geval kun je het beste contact opnemen met de webshop waar je jouw pakket hebt besteld. Zij hebben alle informatie en kunnen je het beste verder helpen!

  • De status staat op bezorgd bij de buren, maar op welk huisnummer?

    Als we jouw pakket bij een van je buren afleveren, dan ontvang je een mail waar het huisnummer instaat. Ook in de kun je het juiste huisnummer vinden.

  • Dit betekent dat je pakket opnieuw wordt ingepland, omdat we het niet op de gewenste dag kunnen bezorgen. Dit kan gebeuren als bijvoorbeeld de koerier ziek is of een lekke band heeft. Houd de in de gaten, hier wordt het nieuwe bezorgmoment zo spoedig mogelijk zichtbaar.

  • Als je een pakketje bestelt, ontvang je van Cycloon of van de webshop waar je jouw pakket hebt besteld een e-mail met een track & trace code. Deze code begint met de letters FKS. Met die code kun je jouw pakket hier volgen.

    Heb je geen mail met de track & trace code ontvangen? Neem dan contact op met de webshop waar je jouw pakket hebt besteld.

Pakketbezorging wijzigen

  • Kan ik mijn bezorgmoment wijzigen?

    Komt het bezorgmoment niet goed uit? Je kan de bezorgdag wijzigen in track & trace, totdat je pakket is ingepland op een route.

  • Kan ik mijn afleveradres wijzigen?

    Wil je het bezorgadres van je pakket wijzigen? Dat kan in de track & trace, totdat je pakket is ingepland op een route. Het nieuwe adres moet in de buurt zijn van het oude adres.

  • Kan ik mijn pakket laten bezorgen en/of ophalen bij een afhaallocatie?

    Nee, dit is niet mogelijk. Cycloon maakt geen gebruik van afhaallocaties of pakketautomaten. Via de track & trace kun je wel de bezorgdag en/of het bezorgadres van je pakket wijzigen.

Schade

  • De inhoud van mijn pakket is beschadigd. Wat moet ik doen?

    Ai, wat vervelend! Meld de beschadiging bij de webshop waar je jouw pakket hebt besteld, zij zullen daarna verdere stappen ondernemen.

    Verstuur daarbij een aantal foto’s van onder andere:

    • De verpakking
    • Het verzendlabel (duidelijk leesbaar)
    • De inhoud van het pakket met product
    • De schade aan het product/de bestelling
  • Een Cycloon medewerker heeft schade veroorzaakt aan mijn brievenbus, voertuig of andere eigendommen: wat nu?

    Ai, wat vervelend! Onze excuses: daar gaan we wat aan doen. Maak een schademelding via het schadeformulier op deze pagina, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om het op te lossen.

    Let op: is er schade aan de inhoud van je pakket of aan je poststuk? Neem dan contact op met de webshop of het bedrijf die het verstuurd heeft. Zij kunnen je het beste verder helpen.

Feedback over de bezorging

  • Ik wil graag feedback geven over de bezorging: waar kan dat?

    Ben je héél tevreden over onze fietskoerier of postbezorger? Of ging er iets niet helemaal goed? Dat horen we graag van je: zo kunnen we de kwaliteit van onze diensten blijven verbeteren.

    Vul het formulier op deze pagina in, dan zorgen we ervoor dat je feedback bij de juiste persoon terechtkomt.

Retouren

  • Kan ik een pakket retourneren via Cycloon?

    Je kunt via Cycloon geen pakketten retourneren. Bij de webshop waar je jouw aankoop hebt gedaan, vind je meer informatie over de eventuele retourmogelijkheden.

  • Dit betekent dat het pakket retour gaat naar de afzender. Na 2 bezorgpogingen sturen we het pakket retour. Helaas kunnen we dit niet aanpassen. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met de webshop waar je jouw pakket hebt besteld.

Vragen over postbezorging

  • Ik heb post ontvangen die niet voor mij is

    Wat vervelend dat je verkeerde post hebt ontvangen. Ben je in de gelegenheid om, wanneer het om post van een van je buren gaat, deze op het juiste adres te bezorgen? Dat zou fantastisch zijn!

    Wanneer dit niet het geval is, kun je de brief in een van de brievenbussen van PostNL doen. Deze brief komt dan weer bij ons terecht, zodat we deze op het juiste adres kunnen bezorgen. Onze excuses voor het ongemak.

  • Ik wil een nieuwe afspraak maken voor het bezorgen van een aangetekend poststuk

    Verwacht je een aangetekend poststuk, maar heb je de bezorger gemist? Plan dan een nieuwe bezorgafspraak in via cycloon.eu/aangetekend.

    Let op: het vroegst mogelijke bezorgmoment is de volgende dag. Op de dag waarop je de aanvraag doet, is bezorging niet meer mogelijk.

  • Hebben jullie een doorzendservice?

    Nee, Cycloon heeft geen doorzendservice. Heb je post ontvangen van Cycloon, die door omstandigheden doorgestuurd moeten worden naar een ander adres? Neem dan eerst contact op met de partij die de brief heeft verzonden, om het adres aan te passen.

    Het is ook mogelijk om het juiste adres op de envelop te schrijven en deze vervolgens in een van de brievenbussen van PostNL te doen. De brief komt vervolgens via Cycloon of via PostNL op het juiste adres terecht.

  • Ik verwacht post, maar heb nog niets ontvangen

    Wat vervelend dat je je post nog niet hebt ontvangen. Cycloon bezorgt post van dinsdag tot en met zaterdag, tussen 09:00 en 17:00 uur. Is je post meer dan 3 dagen vertraagd? Neem dan contact op met de partij waarvan je post verwacht. Zij kunnen controleren wanneer ze de brief verzonden hebben en met welke overkomstduur. Als het nodig is, zullen zij een melding maken bij Cycloon.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met de webshop waar je jouw pakket hebt besteld of de afzender van je poststuk.

Vragen over de bezorging van post of pakket? (15)

Wij zoeken fietskoeriers!
Hou je van fietsen, werk je het liefst buiten en zoek je een flexibele (bij)baan? Kom bij ons pakketten bezorgen!

Bekijk de vacatures >

Vragen over de bezorging van post of pakket? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dean Jakubowski Ret

Last Updated:

Views: 5953

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dean Jakubowski Ret

Birthday: 1996-05-10

Address: Apt. 425 4346 Santiago Islands, Shariside, AK 38830-1874

Phone: +96313309894162

Job: Legacy Sales Designer

Hobby: Baseball, Wood carving, Candle making, Jigsaw puzzles, Lacemaking, Parkour, Drawing

Introduction: My name is Dean Jakubowski Ret, I am a enthusiastic, friendly, homely, handsome, zealous, brainy, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.